Переваги та користь зворотного осмосу
Основні переваги систем фільтрування з використанням зворотного осмосу:
Видаляє близько 99,9% домішок із води, яку потім можна використовувати для споживання, для приготування їжі.
Нейтралізує також бактерії, віруси, грибки, паразитів.
pH
Нормалізує рівень pH, що особливо корисно для зубів, нівелює ризик виникнення зубного нальоту та супутнього карієсу.
Знижує жорсткість води.
Також сучасні системи зворотного осмосу покращують смак, аромат води, внаслідок чого страви, які з нею потім готують, смакують значно краще. Тому їх, наприклад, обов’язково встановлюють у всіх кафе, ресторанах, інших закладах громадського харчування.
Потрібно також вказати, що сучасні системи зворотного осмосу складаються з цілої комбінації фільтрів: вугільного, пропіленового, мембрани. Додатково встановлюється мінералізатор, який насичує воду корисними мінералами, солями.
